Få råd til din drømmebil

Få råd til din drømmebil

Skal du købe din første bil, eller er du måske allerede bilejer, men ønsker at opgradere din bil til en, som enten er hurtigere, mere æstetisk eller måske bare mere rummelig, så der er plads til hele familien? Ønsket om en ny bil kan opstå flere steder fra, og realiseringen af dette bilkøb afhænger unægteligt af din økonomiske situation. Heldigvis befinder der sig flere forskellige måder, hvorpå du kan fremskynde denne proces, så længe du har mod på at investere noget af din formue eller eventuelt tage et billån.

Hurtigere bilkøb med en futures investering

Din økonomi råder måske ikke over et beløb, som kan finansiere din drømmebil her og nu. Kan du bevare tålmodigheden, og er du desuden ikke afvisende overfor at skulle foretage en investering, kan dette hjælpe dig i retning mod at finansiere dit fremtidige bilkøb. Investering i futures er en investeringsform, hvor du som køber indgår en aftale med sælger om en fastsat kurs for et bestemt aktiv på et givent tidspunkt i fremtiden – deraf navnet ’futures’.

Hvorvidt, du som køber får gevinst eller taber penge på denne investering, afhænger af, om den tidligere fastsatte kurs for aktivet er over eller den under gældende kurs for aktivet på det fastsatte fremtidige tidspunkt. Det vil være fordelagtigt og desuden styrke dine muligheder for gevinst, hvis du tilegner dig en god baggrundsviden og tager en snak med din ønskede broker. Her har du rig mulighed for at få afklaret eventuelle spørgsmål, så du ikke er i tvivl, når du påbegynder din investering i futures. Saxo Bank er udbyder af en handelsplatform med et stort udvalg af værktøjer og services til din futures investering. Tag en snak med dem og lær mere, hvis du ønsker at investere dig vej frem til din nye bil.

Tag et lån

Har du ikke de økonomiske midler, det kræver at købe din nye bil kontakt, og ser du samtidig ikke investering som en mulighed, bør du overveje den meget udbredte og velkendte finansieringsform at tage et lån.

Alt dette kræver er, at du tager en snak med udbyderen af billånet, hvor i klarlægger, om et lån overhovedet er en mulighed, og hvis ja, opstiller i nogle rammer herfor. Derudover klarlægger i, hvordan afbetalingen eventuelt skal forløbe, så det både tilgodeser dine interesser som kunde men samtidig også udlånerens egne. De klare rammer for lånet samt afbetalingen heraf bør hjælpe med at overskueliggøre processen og igangsætte dit bilkøb.

Få råd til din drømmebil

Få råd til din drømmebil