Er det tid til et nyt tag på carporten?

Er det tid til et nyt tag på carporten?

Har du gået og overvejet at få nyt tag på dit hus eller carport? Et nyt tag kan være en positiv investering, da det giver hele huset et løft. Med et nyt tag ser dit hus nærmest nyt ud igen, også selvom det er mange år gammelt.

Hvis taget til gengæld ikke er særlig gammelt, kan man i stedet investere i en renovation. På den måde slipper man for at betale for et helt nyt tag, men man får stadigvæk en ny, flot facade.

Hvilken type tag skal man vælge?

Når det kommer til materiale, så er der flere forskellige slags. De typiske danske tage er af skifer, tegl eller beton. Prisen på taget afhænger af, hvilket materiale, man vælger.

Der er fordele og ulemper ved alle former for tag, og Dansk Tagservice har på deres hjemmeside en grundig gennemgang af alle typerne af tag. Man kan altså med deres hjælp få et godt billede af, hvilke muligheder man har.

Andre muligheder som fx stål og tagpap har også arbejdet sig ind på det danske marked. Disse er også mulige at få lagt som dit nye tag.

Dansk Tagservice udfører et gratis tagtjek, hvor de rådgiver til, hvilke tagtyper der er mulige at bruge. De kommer også med nye idéer og muligheder til dit tag.

Integrering af solceller

Når man alligevel står og skal have lagt et nyt tag, kan det være relevant at overveje at få integreret solceller. Det er oplagt at overveje denne mulighed, når man alligevel har tømrer ude. På den måde kan der også gøres plads til dem, allerede inden taget lægges.

Det er vigtigt, når man overvejer at få solceller, at man kigger på sin økonomi. I det lange løb kan det hjælpe dig til at spare penge på energi. Det kræver dog, at man har økonomien til at lægge lidt ekstra penge i taget fra start. Det kan være en god investering, hvis økonomien altså er til det.

Er det tid til et nyt tag på carporten?

Er det tid til et nyt tag på carporten?