Så lidt koster en ny bil om måneden

Hvis du drømmer om en ny bil, og hvem gør ikke det, kan det være, at det vil glæde dig at høre, at det ikke behøver at koste dig mange tusinde kroner om måneden at få en helt ny bil.

Her kigger vi lidt nærmere på, hvad det vil koste dig om måneden at købe en helt ny bil på afbetaling. Vi kigger også nærmere på leasing samt muligheden for at købe brugte biler på afbetaling, hvis det mere er noget for dig.

Fra under 1000 kroner om måneden i afbetaling

Men først og fremmest tager vi de nye biler under luppen. For de kan nemlig ende med at koste dig under 1000 kroner om måneden i afbetaling, og drømmer du om en ny bil, burde du have råd til at slippe mellem 800 og 950 kroner om måneden.

For det koster nemlig ikke mere end det, hvis du vælger en af de små biler, der efterhånden er mange af på markedet. Vælger du modeller som Volkswagen UP, Seat MII, Skoda CitiGo eller lignende, kan du ende med at slippe mindre end 1000 kroner pr. måned i afbetaling, hvis du vælger at betale din bil af over en periode på otte år.

Husk at du skal lægge udbetalingen

Dog er det selvfølgelig vigtigt at huske på, at du altid skal lægge en udbetaling, når du køber en ny bil. På de små biler, der koster under 100.000 kroner i fuld pris, skal du typisk betale et sted mellem 20-25.000 kroner, hvilket jo også er en slags penge.

Har du ikke dem kontant, skal du låne dig til dem, og samler du så det lån med dit billån, kan det godt være, at du skal af med mere end 1000 kroner om måneden. Men har du de 25.000 kroner stående og dermed muligheden for at betale udbetalingen på en ny bil, kan du slippe med den billige månedlige afbetaling.

Du kan også lease en bil

Der er selvfølgelig også den mulighed at lease en bil. Det er efterhånden blevet et populært valg for mange danskere, da de på den måde slipper for at skulle af med en høj udbetaling, og samtidig binder de sig heller ikke fore eksempelvis otte år, som mange gør, hvis de vælger at købe en bil på afbetaling i stedet for.

Der er mange leasingselskaber, der tilbyder dig privatleasing for et sted mellem 1.000 og 2.000 kroner om måneden. Og udbetaling plejer som regel at ligge på et sted mellem 5.000 og 15.000 kroner.

Køb en brugt bil på afbetaling

Hvis du gerne vil have mere bil for pengene, kan det også være en ide at overveje at købe en brugt bil på afbetaling. Der er mange bilforhandlere, der har lavet aftaler med banker eller låneudbydere, så du har mulighed for at købe brugte biler på afbetaling.

Dog er det ikke altid sikkert, at du ender med at betale mindre, bare fordi du køber en brugt bil. Det kommer helt an på de vilkår og betingelser, du kan få fra den låneudbyder, som forhandleren samarbejder med.

Undersøg dine muligheder

Under alle omstændigheder kan det være en god ide at undersøge alle dine muligheder, når du skal have ny bil. For der er rigtig mange modeller, mærker og muligheder, som du kan vælge imellem, og du skal endelig ikke træffe en forhastet beslutning, da det er jo handler om mange penge.

Så tag dig god tid til at finde en bil, der passer til dine behov, og som du kan få for en månedlig ydelse, der er til at betale. En god ide er at tage ud og snakke med de forskellige bilforhandlere i og omkring din by, så du kan få en ide om, hvad de kan tilbyde dig.

Du har også altid den mulighed for at prøvekøre nogle af de biler, som du går og tænker på. Det kan være en god måde at få en bildrøm ud af hovedet, da du hurtigt kan få afgjort, om bilen er noget for dig eller ej.

Vigtigst af alt er det at bruge din sunde fornuft, så du ikke ender med at købe noget, du alligevel fortryder bagefter.

Så lidt koster en ny bil om måneden

Så lidt koster en ny bil om måneden