5 gode tips når du skal booke konfirmationskørsel

5 gode tips når du skal booke konfirmationskørsel

Skal du snart til at bestille konfirmationskørsel, og vil du gerne sørge for en god oplevelse til konfirmanden, har vi her samlet et par gode tips til dig, så du er sikker på at gøre det ordentligt.

Bestil i god tid

Først og fremmest er det meget vigtigt at booke i god tid. Der er rigtig mange efterspørgsler på konfirmationskørsel i den samme periode, og derfor kan bilerne hurtigt blive booket.

Så er det vigtigt med en fed bil ved kirken, kan du med fordel booke den, lige så snart du kender datoen for konfirmationen.

Behøver ikke at koste penge

Og faktisk behøver det ikke at koste så mange penge igen at leje en lækker bil til konfirmationen. Der er jo mange forskellige typer biler, og kan du undvære den nyeste Ferrari eller Lamborghini, kan du faktisk finde rigtig mange lækre og anderledes biler til en skarp pris.

Du kan også gå andre veje og booke en motorcykel, en veteranbil eller andet, som ikke nødvendigvis er lige så dyrt at eje, som det er at erhverve sig en ny sportsvogn.

Lej gennem et firma

Når du skal finde den rette bil, kan du vælge mellem flere muligheder. Først og fremmest kan du vælge at booke den gennem et firma, hvor der også følger en chauffør med, så du ikke skal sætte dig ind bag rattet.

Det kan være smart at gøre det på den måde, hvis du eks. ikke har et kørekort, gerne vil være med i kirken, ikke har lyst til at bruge tiden på det eller bare gerne vil gøre det så nemt for dig selv som overhovedet muligt. Og gennem et firma er du også sikker på, at alt er, som det skal være.

Lej en bil privat

Men der er jo også den mulighed at leje den privat. Enten gennem dit eget personlige netværk, hvor du måske kender en, der kender en, som har en fed bil, du kan låne, eller ved at leje den gennem en privat via en portal som GoMore.

På GoMore kan du eks. finde mange af de specielle biler til en helt fair pris. Her skal du dog være opmærksom på, at du selv skal hente bilen og bringe den tilbage, og der følger ikke en chauffør med, som kan køre for dig. Du skal stå for det hele selv.

Vælg en bil konfirmanden vil elske

Det vigtigste er jo i sidste ende, at du ender med at vælge en bil, som konfirmanden vil elske at blive hentet fra kirken i. Og ofte skal det bare være noget fedt eller specielt, og konfirmanden ved jo ikke, om det har kostet 1000 kroner eller 10.000 kroner at leje den enkelte vogn.

Hvis vedkommende nu er vild med amerikanerbiler, er det jo oplagt at finde sådan en, hvis det kan lade sig gøre. Der er mange forskellige måder at arrangere konfirmationskørsel, så det er bare med at tænke ud af boksen, hvis du gerne vil finde på noget ekstraordinært.