Køb en praktisk bil med masser af bagageplads

Køb en praktisk bil med masser af bagageplads

Rigtig mange bilejere har stor glæde af den ekstra komfort, som bilen tilbyder dem i hverdagen. Bilen gør det nemlig lettere at komme fra punkt A til B, og den gør det muligt at leve en noget mere stressfri hverdag. Mange biler er samtidig oplagte at benytte, når man skal fragte bagage med sig i dagligdagen. Det er oplagt hvis man f.eks. har børn der går til sport, og som flere gange ugentligt skal have fragtet deres udstyr til træning og kampe. Men hvad skal man holde øje med, hvis man ønsker at købe en bil med god bagageplads? Lad os se nærmere på det her.

Beskyt din bagage med en praktisk bagagerumsmåtte

Er masser af bagageplads i bilen vigtig for dig, så bør du ikke kun se på hvor meget plads bilen tilbyder. Du bør samtidig også fokusere på, at selve bagagen kan få lov at blive opbevaret trygt og ikke mindst rent, samt at bilens polstring ikke bliver totalt indsmurt i udefrakommende snusk. Særligt om efteråret og vinteren er regn, sne og sjap nemlig relevante udfordringer at forholde sig til, men med et par gode Bagagerumsmåtter installeret i bunden af dit bagagerum, er du sikret rene forhold.

De bedste bagagerumsmåtter på markedet er designet af tykke og effektive materialer, og det sikrer at de er lugtfri, holdbare og ikke mindst robuste. Enhver bilejer bør i udgangspunktet have dem installeret i bagagerummet, for ellers er bilens polstring konstant udsat for unødigt slid. Så overvej kraftigt at købe en eller flere måtter i dag.

Hvilken bil tilbyder bedst bagageplads?

Det er i særdeleshed de travle børnefamilier der i dagligdagen har behov for god bagageplads. Til bilejere i denne kategori er MPV-modeller såsom Ford C-Max, VW Touran og Opel Zafira oplagte. De tilbyder nemlig rummelige bagagerum. Læssehøjden er typisk ganske lav, og du kan dermed let få barnevogne, sportstasker og kufferter på plads i bagagerummet.

Stationcars såsom Skoda Octavia og Toyota Avensis har også ganske store bagagerum, og loftshøjden er her også typisk god. Som sådan egner denne biltype sig også ganske fint til de familier som har behov for god bagageplads.

Hatchbacks og SUV-modeller byder derimod på knap så meget bagagerumsplads. I tilfældet med hatchbacks er der dog ofte tale om lidt billigere biler, så måske det alligevel kan friste nogle kommende bilejere. I SUV-modellerne er læssehøjden ofte ret høj, og det samme er sædernes placering i selve bilen. Dermed kan det for nogle være lidt sværere at få pakket sin bagage i disse biltypers i forvejen ofte noget mindre bagagerum.

Hold øje med fleksible bagagerumsløsninger

Er behovet for bagagerumsplads af varierende omfang, så bør man overveje at købe en bil med fleksible bagagerumsløsninger. En del biler på markedet tilbyder nemlig, at man kan skrue de bagerste sæder af, for på den måde at udvide bagagerumspladsen. Det er dog langt fra i alle biler at denne løsning fungerer let og intuitivt, så det anbefales man tester løsningen af hos bilforhandleren, i forbindelse med den første prøvetur.

Køb en praktisk bil med masser af bagageplads

Køb en praktisk bil med masser af bagageplads