Slip for at betale for data når du bruger mobilens GPS

Slip for at betale for data når du bruger mobilens GPS

Gør du brug af GPS’en på din mobil, når du skal finde vej, bruger du formodentlig meget data på den måde. Men der er faktisk en måde at slippe for at bruge så meget data, når du bruger GPS på din mobil.

Få fri data på din mobil

Løsningen finder du i at få et abonnement med fri data inkluderet. På den måde skal du på intet tidspunkt bekymre dig om, om der nu er nok data tilbage i denne måned til at bruge GPS’en hele vejen hjem.

Fri data behøver ikke engang at koste særlig meget. Det kan lade sig gøre at finde et abonnement med fri data for under 150 kroner om måneden. Nu om dage er internet priser meget lave, og det kan du med fordel benytte dig af.

Tjek altid dækningen i dit område inden du køber

Hvis der er et bestemt område i landet, hvor du kører mere end andre, kan det dog altid være en god idé at tjekke op på dækningen for den enkelte udbyder i netop det område, så du er sikker på, at du ikke skal kæmpe med dårlig forbindelse på din rute.

Det er nemt at finde et dækningskort online, hvor du kan se, hvordan de forskellige netværk dækker i hele Danmark. Det er nemt og hurtigt, og det er i den grad værd lige at bruge et minut eller to på, inden du vælger udbyder.

Har du den rette holder til din mobil?

Hvis du gerne vil i gang med at gøre brug af din mobil som GPS i bilen, kan det være en god idé at investere lidt penge i en god holder til din mobil, så du har et sted at gøre af den, når du bruger den som GPS.

Du kan eksempelvis få en holder til forruden, så du kan sætte din mobil derop, når du kører. På den måde kan du nemt bruge mobilens GPS og se den undervejs, og du skal ikke have den liggende i kopholderen, på passagersædet eller lignende. Så få dig en god holder til din mobil.