Tag på bilferie til sommer

Tag på bilferie til sommer

Hvis du skal afsted på sommerferie, så kan du enten vælge at tage flyet, offentlig transport eller hoppe ind i bilen.

Nogle gange er bilen det bedste valg og hvis du skal på bilferie, så er der visse ting, du skal huske på at få ordnet før du tager afsted.

Book hotel

Husk nu endelig at booke et hotel god tid i forvejen. Du kan eksempelvis se muligheder for hoteller på kretasommer.dk.

Brug gerne lidt tid på at kigge de mange muligheder for hoteller igennem og spørg dig selv, hvad det egentlig er, du har brug for på dit hotel.

Er det vigtigt at morgenmaden hører med? Skal der være en pool, du kan ligge og dase til? Eller skal du bare have en seng at falde i søvn i?

Tank godt op

Husk endelig at fylde godt på med benzin før du smutter afsted.

Du har selvfølgelig mulighed for at tanke undervejs på din rejse, men derfor er det nu alligevel rigtig rart at have en ekstra fuld tank med sig hjemmefra. Og put gerne en ekstra dunk om i bagsmækken, hvis der er plads til det!

Der er ikke noget værre end at ende på en eller anden mærkelig landevej i et fremmed land og med en tom tank i bilen.

Så gør dig selv den tjeneste at tank godt op hjemmefra.

Veksl penge hjemmefra

Nu er vi danskere så heldige at bo i Europa, så det i normale tider er nemt at komme vidt omkring med åbne grænser. Og det er desuden nemt at håndtere pengesagerne, når størstedelen af landene benytter den samme valuta.

Nok er vi ikke hoppet med på euroen, men det er mange andre – så gør dig selv den tjeneste at få fat i nogle euro hjemmefra, så du altid har penge på dig, når du er afsted.