Sådan får du fingrene i drømmebilen

Sådan får du fingrene i drømmebilen

Hvem har ikke en helt særlig bil, de går og drømmer om? Måske er der tale om en årelang drøm om en helt specifik model, eller måske drømmer du bare en lækker sportsvogn. For manges vedkommende synes drømmebilen nok meget langt væk, men hvem siger, at det behøver at være tilfældet? Måske er drømmebilen tættere på, end du tror. Klik her for at læse om, hvordan du kan få råd til drømmebilen eller læs med her.

Mulighed 1: Vær tålmodig og spar op

Dette løsningsforslag er måske det kedeligste og mest konservative på listen, men det ville også være en fejl helt at forbigå det som en mulighed. Ønsker du dig en bil, som beløbet på din konto på nuværende tidspunkt ikke rækker til, kan du vælge at være tålmodig og spare op. Afhængigt af forholdet mellem din indkomst og prisen på den bil, du ønsker dig, kan dette dog tage lang tid, hvorfor mange vælger en af de øvrige muligheder på listen.

Mulighed 2: Tag et lån

De færreste kan undgå på et tidspunkt at være nødt til at låne penge. Det er helt almindeligt at tage et lån til eksempelvis en bolig eller en bil – ting, som ofte koster så meget, at man med en almindelig indkomst ikke vil have mulighed for at betale for dem uden et lån.

I dag findes der en række forskellige lånemuligheder. Dels kan du gå i banken og anmode om et lån, hvilket for de flestes vedkommende er det mest naturlige valg. Men en låneproces i banken kan være omfattende og tidskrævende, og derfor vælger mange nu også at låne penge online. Sandsynligheden for at du har hørt om online lån før, eller måske endda kender nogen, der har benyttet sig af muligheden for at låne på nettet, er stor. Online lån er nemlig blevet meget populære inden for den seneste tid – både fordi de gør det nemmere og hurtigere at låne penge, og fordi de gør det muligt at låne helt ned fra et par hundrede kroner til flere hundrede tusinde kroner. Vær dog opmærksom på, at renten ved online lån som regel er væsentligt højere end for et billån i banken.

Mulighed 3: Leasing

Den sidste mulighed på listen er måske den mest oversete. Da det at lease biler for alvor blev udbredt for et par år siden, fyldte muligheden meget på dagsordenen, men siden da synes omtalen af muligheden at have svundet ind. Det betyder dog ikke, at der ikke stadig er mange, der benytter sig af muligheden – netop fordi der er mange fordele forbundet med denne måde at have bil på.

’Leasing’ betyder at leje på engelsk, og der er da også mange ligheder mellem det at leje en bil og at lease en bil. Når du leaser en bil, betaler du altid en engangsydelse ved indgåelse af leasingaftalen, ligesom du betaler en række stiftelsesomkostninger. Herefter betaler du et fast månedligt beløb for at have bilen – præcis ligesom når du lejer en bil. En leasingaftale kan se ud på flere forskellige måder, og de nærmere omstændigheder afhænger således af den specifikke aftale. Fordelen ved at lease er, at du ofte på den måde kan få råd til at have en bil, som du ikke ville have råd til at gå ud og købe.

Sådan får du fingrene i drømmebilen

Sådan får du fingrene i drømmebilen