Nem underholdning til børnene på bilferien

Nem underholdning til børnene på bilferien

Skal du på bilferie med dine børn på bagsædet, kan det være en god idé allerede nu at tænke over, hvordan du underholder dem bedst muligt, så de ikke skaber sig eller laver ballade undervejs på turen.

Bilferier involverer typisk mange timers kørsel i en varm bil, og det kan være svært for børn at sidde og kede sig i så lang tid uden at have noget at lave. Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, skal du sørge for at tilmelde dig et par streamingtjenester, så du har et stort arkiv over underholdning for børnene.

Streamingtjenester der kan bruges i udlandet

Fordelen ved streamingtjenester er, at mange af dem kan bruges i udlandet, og mange af dem byder på rigtig meget indhold for både små og store. Viaplay er eksempelvis en af de tjenester, der har en masse film og serier for både børn og voksne.

Det er dog ikke alle tjenester, der kan bruges både inden- og uden for landets grænser, så det er vigtigt at være opmærksom på dette, inden du vælger at tilmelde dig den enkelte streamingtjeneste. Kan tjeneste ikke bruges uden for Danmark, kan det være ligegyldigt at have adgang til den på en bilferie.

Download film og serier ned på enheden og spar på dataen

Hvis du gerne vil undgå at bruge alt din data på at streame film og serier til børnene, kan det være en god idé at hente en masse af det ned på telefoner og tablets, inden I tager afsted. På den måde ligger det lokalt på enhederne, og der skal ikke bruges noget data på at streame det.

Både Viaplay og Netflix gør det muligt for dig at hente et stort udvalg af deres indhold ned på din enhed, så du bare kan trykke play, når du har lyst, og dermed ikke skal bekymre dig om brug af data eller signalet på din mobil.

Lad dine børn vælge

Det kan også være en rigtig god ide at lade dine børn være med til at vælge de film og serier, de gerne vil have med. Har de deres egen iPad, kan du jo bare lade dem selv gøre det. Men hvis det er din telefon eller iPad, de ser det på, kan det være klogt at lade dem være med til at beslutte, hvad der skal hentes ned.

På den måde mindsker du risikoen for brok undervejs, da de jo selv har været med til at afgøre, hvad de vil se på turen ned gennem Europa. Så for fredens skyld er det klogt at lade dem selv vælge, så du ikke risikerer at få valgt noget forkert til dem. Så får du ikke ligefrem ro fra bagsædet under turen.

Nem underholdning til børnene på bilferien

Nem underholdning til børnene på bilferien