Sådan bliver du mere sikker i trafikken

Sådan bliver du mere sikker i trafikken

Føler du dig ikke helt sikker i trafikken, når du cykler rundt? Det er du slet ikke alene om. Der er rigtig mange, der ikke føler sig sikre i trafikken, når de cykler i storbyer. Derfor kan det være en ting, du skal begynde at fokusere på.

Det kan du gøre ved ikke at gøre musik, mens du cykler. Det kan nemlig fjerne dit fokus og sørge for, at du ikke kan høre trafikken omkring dig. Generelt er brug af en telefon i trafikken ulovligt, og derfor er det en god idé at lade den ligge i lommen.

Derfor er en cykelhjelm et must

Når du cykler rundt i en storby, så er det vigtigt, at du har en cykelhjelm. Der findes mange forskellige slags cykelhjelme. Både de helt klassiske, som du kender fra da du var barn. Du kan også få en ny cykelhjelm, som også beskytter din nakke.

Du kan tage ud og kigge på de forskellige hjelme, så du kan finde den rigtige til dig. Det vigtigste er, at du er beskyttet, når du cykler i trafikken.

Lån penge til de ting, du har brug for

Det kan være dyrt, hvis du skal ud og købe en ny cykelhjelm og andre ting, som kan gøre dig mere sikker i trafikken. Derfor kan du finde dine lånemuligheder her, så du ved, om du kan låne penge. Det gør det nemmere for dig at købe det, du har brug for.

Hvis du er på SU, så kan det være umuligt at købe noget nyt, fordi du ikke har særlig mange penge. Det kan derfor være en god idé at låne penge til de ting, du har brug for. Især når det drejer sig om din sikkerhed, når du cykler i trafikken.

Sådan bliver du mere sikker i trafikken

Sådan bliver du mere sikker i trafikken