Kør på bilferie i din elbil

Kør på bilferie i din elbil

Elsker du at køre på bilferie, og har du fået dig en elbil, er det intet problem at køre på ferie i den. Det er klart, at der er nogle andre ting, du lige skal tage højde for, når du begiver dig ud på kør-selv ferie i en elbil frem for en benzinbil, men det kan altså sagtens lade sig gøre at køre på ferie i en elbil. Det er der mange, der vælger at gøre.

Inden du kører, kan det være godt at kigge på, om du skal skifte gardiner derhjemme. Du kan købe lamelgardiner her.

Hold øje med ladestandere undervejs

Når du skal ud at køre i din elbil, kan det være godt at holde øje med mulige ladestandere undervejs, da du jo ikke bare ligesom en benzin bil kan køre ind på enhver tankstation og få fyldt bilen op med brændstof.

Derfor er det lidt vigtigere for dig at køre efter ladestandere, så du er sikker på, at du har en ladestander inden for en fin afstand, når du får brug for at fylde mere strøm på bilen.

Der kan være kø til opladning på de populære strækninger

En af ulemperne ved at køre på bilferie i en elbil er, at der tit kan være kø til ladestanderne, især hvis du vælger at holde ind på de mere velbesøgte tankstationer langs de populære motorvejsstrækninger. Der er jo mange andre, der også er på bilferie, og der kommer hele tiden flere og flere elbiler på vejene, hvilket jo også får flere og flere til at besøge ladestandere langs vejnettet i Europa.

Har du mulighed for det, kan det være en løsning at køre af motorvejen og ind i de mindre byer, hvis du vil finde en ladestander, hvor du kan være heldig, at der ikke er kø.

Kør grønt på ferie

Men med en elbil har du altså mulighed for at køre grønt på ferie, og du behøver ikke at være bange for at skulle være med til at støtte op om flyindustrien. Det er meget bedre at bruge elbilen til at komme på ferie end at sætte dig op i et fly, og det kan sagtens lade sig gøre at komme på en god ferie i en elbil.

Så vil du gerne på ferie i år på en grønnere måde, er det bare med at sætte dig til rette i din elbil og køre ud i det blå med familien.