Bruger du for mange penge på parkering?

Hvis du tit kører ind til de større byer, kan det være, du ofte befinder dig i en situation, hvor du ender med at betale alt for mange penge for parkering i byen.

Hvis det er tilfældet, har vi her et par tips til, hvordan du kan slippe billigere afsted med at parkere i storbyerne rundt omkring i Danmark.

Det er heldigvis ikke særlig svært at komme til at holde godt for en god pris. Og med bare få minutters research, kan du altså ende med at spare en del penge på parkeringsbilletten.

Undersøg parkeringsforholdene hjemmefra

Først og fremmest kan det være en rigtig smart idé at undersøge mulighederne for parkering hjemmefra, så du ikke bare er nødt til at vælge det første sted, du kommer forbi.

Selvom du gerne vil holde tæt på det sted, hvor du har en aftale, kan du ofte spare en del penge på at holde bare en gade eller to væk, da du ofte ikke skal særlig langt for at finde billigere parkeringspladser.

Hvis du laver din research hjemmefra, hvilket ikke tager lang tid, da der er masser af hjemmesider, der kan hjælpe dig med at finde billige parkeringspladser, kan du køre direkte til den billige parkeringsplads og dermed også spare tid i din bil, som du ellers ville have brugt på at lede efter et sted at holde.

Book parkeringsplads hjemmefra

Du kan endda også vælge at booke en parkeringsplads hjemmefra. Der er flere parkeringspladser, der tilbyder dig at booke en plads hjemmefra, hvor du nogle steder endda også får rabat, hvis du gør det.

Du skal dog være ret sikker på aftalen og ikke mindst tidspunktet, så du ikke får booket for få eller alt for mange timer.

Hent app til parkering

Der er også flere byer, der har udviklet apps, eller som har aftaler med parkeringsfirmaer, der har apps, som du kan hente ned på din mobil og dermed måske være heldig at spare penge på din parkering, hvis du vel og mærke betaler via appen.

Det kan være godt bare at have liggende på sin mobil, da du jo aldrig ved, hvornår du får brug for at betale for en parkeringsplads.