5 mobilgadgets du kan bruge i bilen

5 mobilgadgets du kan bruge i bilen

Hvis du savner nogle flere gadgets i din bil, som du kan bruge med din mobil på en sikker og sjov måde, eller som dine medpassagerer kan bruge undervejs på turen, har vi her en liste over sjove gadgets, du kan vælge at købe.

Husk at du altid er sikker på en god dækning på din mobil, hvis du vælger at hoppe over på Greentel netværk.

Oplader til cigarettænder

Er du træt af ikke at have nok strøm på din mobil, når du kører, kan du få dig en oplader, der fungerer via cigarettænderen i din bil. Sæt stikket i, forbind din mobil til strøm via et USB kabel, og så kan du lade din mobil op nemt, mens du kører.

Holder til din mobil så du kan bruge GPS

Bruger du din mobil som GPS, eller vil du gerne til at gøre det, kan det være en god idé at bestille en holder til din mobil, så den kan sidde på forruden uden problemer. På den måde kan du nemt følge GPS’en uden at skulle ligge mobilen på sædet eller holde den i hånden.

Mobilholder til nakkestøtten

Vil du gerne gøre det nemt for dine børn at se tegnefilm, hvis I skal køre langt, kan du få en holder til nakkestøtten, hvor dine børn kan sætte deres mobil eller tablet fast. På den måde slipper de for selv at sidde at holde enheden, når de vil se tegnefilm.

AUX stik

Har du ikke Bluetooth i din bil, og vil du gerne høre musik, kan det være smart at have et AUX stik liggende. På den måde kan du nemt sætte din mobil til bilens højtalere og lytte til din yndlingsmusik, mens du er på farten.

Bluetooth headset

Vil du gerne kunne besvare opkald, mens du kører, og har du ikke et samtaleanlæg i bilen, kan det være klogt at investere i et Bluetooth headset. Forbind din mobil med dit headset og besvar nemt opkald uden at skulle have fat i din mobil under kørslen. På den måde kan du lovligt snakke i telefon, mens du kører.